top of page
yunuscanbolat

Elek Kancası Fiyatları Ne Kadardır? Elek Kancası Nedir?


Elek kancası; U BOLT ve J BOLT olarak ikiye ayrılır. U BOLT olanlar elek kelepçesi, J BOLT olanlar ise elek kancası olarak adlandırılır. Ağırlık taşıyabilmesi adına malzeme kalitesi yani dayanıklılığı iyi olmalıdır. Bu sebeple Dalgıç Raptiye ® özel reklam yapmaya ihtiyaç duymaz ve yeni müşterilerimiz, en gerçekçi söylemleri eski müşterilerimizin sözlerinde bulurlar. Dalgıç Raptiye Elek kancalarının fiyatları için lütfen telefondan iletişim kurunuz.

Dalgıç Raptiye bünyesinde yer alan elek kancaları; güç, dayanıklılık, kolay montaj ve uygun fiyat unsurlarından dolayı sıklıkla tercih edilmektedir.

Elek kancası ihtiyaçlarınızda önceliğinizi kalite ve teslimat süresinin kısa olmasından yana kullanıyorsanız Dalgıç Raptiye ® olarak en iyi hizmeti verebilmek adına hem üretim hem pazarlama alanlarımızda 7/24 çalıştığımıza da kesinlikle emin olabilirsiniz.

Dalgıç Raptiye Elek Kancası (J BOLT – U BOLT) Hakkında Bilgiler



Patentli ve güvenilir ürün satın alırsınız.


Farklı boy ve kalınlıkta üretilmektedir.


Teslimat bizim için önemli. Ürününüz anlaşmanın ardından hazırlanır ve yola çıkar.


Paketleme konusunda hassasız. Kutularımızdaki simetrik paketlemeyi görünce demek istediğimizi daha net anlayacaksınız.


Aradığınız ölçüye net olarak sahip olursunuz. Endüstri, netlik ve dürüstlük ister. Marka olmanın gerekliliğini yerine getiriyoruz.

  • U BOLT’lar maden, kum, çakıl, kömür ocaklarında ve her türlü kırma-eleme tesislerinde elek tellerinin elek gövdesine sabitlenmesinde kullanılmaktadır.

  • J BOLT’lar ise elek tellerinin gerdirilmesinde kullanılmaktadır.

Dalgıç Raptiye Editör

Comments


bottom of page